Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Passbit IKEA

Är du på jakt efter en passbit till ditt IKEA-kök? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Picky Living har du nämligen möjlighet att beställa såväl passbitar som täcksidor i samband med att du köper våra skräddarsydda luckor till ditt IKEA-kök.

 

Köp passbitar till IKEA-kök

Som tidigare nämnts erbjuder vi på Picky Living både luckor och passbitar som passar till IKEA:s köksstommar metod och faktum. Vi skräddarsyr dessa efter dina behov och tillverkar därefter allt på beställning.

Du har själv möjlighet att välja mellan olika stilar och tusentals olika färger. Ja, faktiskt alla färger från NCS-skalan.

Sätt igång och designa ert kök eller kolla in vår inspirationssida för att inspireras tidigare kunders kreationer. Vill du uppleva våra produkter i verkligheten, är du varmt välkommen att besöka något av våra showrooms, vilka återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@pickyliving.se eller telefon 08 – 744 98 00. Du kan också använda vårt kontaktformulär.

För mer inspiration & nyheter