Leveranstiden ligger förnärvarande på cirka 7-9 arbetsveckor.
pickyliving

Kökslucka diskmaskin IKEA

Allt fler väljer att montera en integrerad diskmaskin i sitt kök. Något som innebär att diskmaskinens front pryds med en kökslucka för att smälta in med resterande luckor. Hos oss på Picky Living har du möjlighet att skapa skräddarsydda och måttanpassade köksluckor som passar till IKEA:s stommar och integrerade diskmaskiner!

 

Integrerad diskmaskin för ett stilrent utseende

Som nämnts inledningsvis är det allt fler som väljer att montera en s.k. integrerad diskmaskin i köket. Den främsta anledningen till detta är för att man önskar ett stilrent och mer enhetligt utseende, vilket uppnås eftersom diskmaskinsfronten kläs med en kökslucka.

 

Skräddarsydda köksluckor från Picky Living

Vi tillverkar skräddarsydda köksluckor till IKEA:s skåpstommar Metod och Faktum. De kan även monteras på möbeljättens integrerade diskmaskiner. Våra högteknologiska svenska fabriker skräddarsyr er beställning i specialmått, olika materialval och valfria kulörer.

 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter