Leveranstiden ligger förnärvarande på cirka 7-9 arbetsveckor.
pickyliving

IKEA Faktum efterbeställning

Faktum är namnet på IKEA:s köksstommar som tillverkades mellan åren 2000-2013. I och med att serien utgått går det inte heller att göra efterbeställningar av exempelvis luckor. Som tur är tillverkar vi på Picky Living skräddarsydda och måttanpassade köksluckor till Faktumstommarna.

 

Beställ nya luckor till dina Faktumstommar

Det är många där ute som har IKEA:s utgångna stommar i sina kök. Stommar som oftast är i väldigt bra skick och inte behöver bytas ut. Tröttnar man exempelvis på luckorna och känner sig sugen på en renovering, blir man däremot illa tvungen att byta ut dem. Om man inte beställer luckor från Picky Living, vill säga!

 

Som tidigare nämnts erbjuder vi nämligen skräddarsydda och måttanpassade köksluckor till Faktumstommarna. På så sätt slipper du byta dina befintliga stommar och gynnar således plånbok och miljö.

 

När vi säger skräddarsytt så menar vi verkligen skräddarsytt. Du väljer själv mellan en rad olika material och stilar respektive tusentals kulörer. Vi tillverkar sedan luckorna på beställning i våra högteknologiska svenska fabriker.

 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa dina köksluckor redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter