Leveranstiden ligger förnärvarande på cirka 7-9 arbetsveckor.
pickyliving

Infällda köksluckor

Med infällda köksluckor kan du på ett enkelt sätt få ett exklusivt och skräddarsytt utseende på ditt kök. Hos oss på Picky Living har du därför möjlighet att skapa och beställa infällda köksluckor som passar till IKEA:s stommar Metod och Faktum.

 

Exklusivt utseende med infällda luckor

Som tidigare nämnts kan infällda luckor ge ditt kök ett exklusivt och skräddarsytt utseende. För att skapa infällda luckor kompletterar du din beställning med distanslister i samma kulör som luckorna. På så sätt uppnår du önskad effekt och önskat utseende!

 

Skräddarsy dina luckor hos Picky Living

Hos oss på Picky Living har du möjlighet att skapa skräddarsydda luckor som passar till IKEA:s köksstommar Metod och Faktum. Du väljer själv mellan flertalet stilar, material och kulörer. I och med att du kan välja mellan samtliga färger från NCS-systemet finns tusentals olika kulörer att tillgå.   

 

På så sätt kan du få ett skräddarsytt kök som passar just dig och ditt hem till en överkomlig peng. Du har också möjlighet att komplettera dina luckor med distanslister i samma färger för att få infällda köksluckor.

 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter