Leveranstiden ligger förnärvarande på cirka 7-9 arbetsveckor.
pickyliving

Sockel IKEA Metod

Önskar du att komplettera ditt IKEA-kök med en sockel? Hos oss på Picky Living har du möjlighet att beställa socklar till såväl Metod- som Faktum-stommen från IKEA.

 

Köp socklar till IKEA-kök

Hos oss på Picky Living har du möjlighet att skapa och beställa skräddarsydda köksluckor som passar IKEA-stommarna Metod och Faktum. I samband med detta har du också möjlighet att komplettera din beställning med en sockel, vilket ger ditt kök ett exklusivt och sömlöst utseende.

 

När du skräddarsyr dina luckor och din sockel, har du möjlighet att välja mellan samtliga kulörer från NCS-skalan. Du har också möjlighet att välja mellan en mängd olika stilar. Något som innebär tusentals möjliga kombinationer och utseenden.

 

På så sätt kan du garanterat skapa ditt drömkök på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt, oavsett tycke och smak!

 

Kom igång och designa ditt drömkök med skräddarsydda luckor och socklar redan idag. Vill du inspireras av våra tidigare kunders kök, kan du med fördel kika in vår inspirationssida. Önskar du att se våra produkter i verkligheten och även få hjälp av vår kunniga personal, är du varmt välkommen att besöka något av våra showrooms i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@pickyliving.se eller telefon 08 – 744 98 00. Du kan också använda vårt kontaktformulär.

För mer inspiration & nyheter