Leveranstiden ligger förnärvarande på cirka 7-9 arbetsveckor.
pickyliving

IKEA köksskåp som garderob

Det finns de som upplever att IKEA:s garderobsstomme Pax är begränsad. Begränsad på så sätt att den inte kommer i särskilt många storlekar. Många undrar därför om man kan använda IKEA:s köksskåp som garderob. Här reder vi ut huruvida detta är möjligt eller inte!

 

Kan man använda IKEA:s köksskåp som garderob?

Ja, det går alldeles utmärkt att använda sig av IKEA:s köksskåp som garderobsstommar.

Fördelen med detta är dels att de finns tillgängliga i fler storlekar, vilket är bra om du önskar en platsbyggd lösning. Dessutom är köksstommarna robustare än garderobsstommarna.

Det som du däremot bör vara medveten om är att du kan bli tvungen att göra nya hål på stommens insida för att kunna montera garderobsinredningen. Detta eftersom håltagningarna varierar mellan IKEA:s kök- och garderobsstommar.

 

Beställ skräddarsydda luckor

Hos oss på Picky Living har du möjlighet att köpa måttanpassade och skräddarsydda luckor till IKEA:s köks- och garderobsstommar.

Våra högteknologiska svenska fabriker skräddarsyr er beställning i specialmått, olika materialval och valfria kulörer. Tillsammans med vår gedigna kunskap och kreativitet skapar vi en platsbyggd och personligare inredning av hög kvalitet till ett bra pris.

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa dina köksluckor eller garderobsdörrar redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra vanliga frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter