Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

2019-09-04

VITA KÖKSLUCKOR - EN BESTÅENDE TREND

Även om fler numera vågar ta ut svängarna och investera i allt ifrån mörka och gråa till färgglada köksluckor, står fortfarande dem klassiska, vita luckorna högt i kurs. Något som kanske inte är så konstigt med tanke på det stilrena och tidlösa uttrycket dessa medför.

 

Vita köksluckor från Picky Living

På Picky Living tillhandahåller vi skräddarsydda köksluckor som passar till IKEA:s stommar Metod och Faktum. När du väljer att beställa dina luckor från oss har du således möjligheten att få dem i samtliga färger från NCS-skalan. Med andra ord kan vi erbjuda dig köksluckor i otaliga nyanser av vitt, så att du kan hitta den nyans som passar just dig och ditt kök!

 

Inspireras av dessa härliga kök

Att byta köksluckor är oftast ett spännande projekt. Många gånger drabbas man däremot av beslutsångest. Vilken nyans ska jag välja på luckorna? Vilka handtag ska jag välja? Eller kanske infrästa grepp passar bättre? Funderingar är minst sagt många.

 

För att underlätta ditt val och få kreativiteten att flöda, tänkte vi visa upp några av de vackra luckorna som våra kunder har monterat i sina kök:

 

Handmålade ramluckor i Shakerstil

I detta karaktäristiska kök har man valt att beställa olackerade ramluckor av modell P1. Därefter har de handmålats på plats med färg från Farrow & Ball. Kulören heter Ammonite och har en subtil grå-vit ton som passar perfekt i det moderna hemmet!

 

Fördelen med dessa luckor är att man kan få dem inramade i Shakerstil, vilket innebär att mötena mellan listerna kan spacklas och målas över. Något som bidrar till en mer platsbyggd och exklusiv känsla.

 

Utöver detta har luckorna kompletterats med våra fina knoppar Retro, vilka bidrar till ett modern sekelskiftsutseende. Bänkskivan är tillverkad av finslipad Carrara Marmor som hjälper till att skapa den exklusiva känslan.

 

Ramluckor med lantlig känsla

Även i detta hem har man valt att använda sig av vita ramluckor. Till skillnad från ovanstående kök, där det utformats en modern och exklusiv känsla, har man i detta valt en mer lantlig framtoning.

 

De naturliga och äldre träytorna bildar tillsammans med de vita luckorna och övrig inredning en härlig, lantlig känsla. Det hjälper samtidigt till att skapa ett behagligt ljus och kontrast medan tidens vingslag hänger i luften.   

 

Modernt och avskalat

I detta kök har man valt att använda sig av vår lackerade och släta lucka som kompletterats med infrästa grepp av modell G6. Man har även valt ett greppinlägg av läder. Utöver detta har man valt kranen Grotesco samt en bänkskiva av rå betong.

 

Sammantaget skapar luckornas ljusa nyans en fin kontrast gentemot den råa betongskivan och karaktäristiska kranen. Ett modernt och avskalat utseende som passar perfekt i det samtida hemmet.

 

Goda arbets- och förvaringsytor

Sist men inte minst vill vi presentera detta skräddarsydda kök med mycket goda arbets- och förvaringsytor. Även här har man valt vår lackerade och släta lucka som sedan kompletterats med infrästa grepp av modell G5 och G2. Den vita kulören har beteckningen 0500-N.

 

Utöver detta har man valt en bänkskiva av Carrara Marmor, vilket bidrar till att skapa en modern och exklusiv känsla.
 

Vi hoppas att du nu har gott om inspiration till ditt framtida drömkök i vitt. Vill du inspireras ytterligare kan du kolla in vår kategorisida inspiration eller också besöka något av våra showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Varmt välkommen att förverkliga din köksdröm tillsammans med oss på Picky Living.

För mer inspiration & nyheter