Leveranstiden ligger förnärvarande på cirka 7-9 arbetsveckor.
pickyliving

2019-09-30

TRENDSPANING - GRÅA KÖKSLUCKOR

Gråa köksluckor är på mångas läppar just nu. Något som kanske inte är så konstigt med tanke på att det är en färgskala som kan ge ditt kök ett både klassiskt eller modernt utseende beroende på nyans. Samtidigt är det också en färgskala som är lika beständig som den klassiska vita.

 

Gråa köksluckor från Picky Living
När du väljer att beställa dina köksluckor hos oss på Picky Living ges du möjligheten att välja dess färg från hela NCS-skalan. Med andra ord kan vi erbjuda luckor i otaliga nyanser av grått, så att du kan hitta en nyans som passar just din stil!

 

Låt dig inspireras av dessa 7 kök med luckor i olika nyanser av grått:

Minimalistiskt och modernt

Detta fantastiska kök återfinns på en vindsvåning och är utrustat med köksluckor i en gråblå nyans. Tack vare den naturliga färgskalan och inslaget av blåa toner, skapar luckorna en lugnande känsla.

 

Klassiskt kök i mörkgrått

Till skillnad från ovanstående kök har detta en mer klassisk utstrålning och köksluckor i en mörkgrå nyans. Denna mörka nyans i kombination med mässingsbeslagen, det naturliga ekgolvet och lantliga snickeridetaljerna skapar verkligen ett unikt utseende.

 

Gråa luckor och mörka väggar

I detta kök har man verkligen vågat göra någonting annorlunda genom att använda sig av gråa köksluckor och svartmålade väggar. De mörka väggarna bidrar verkligen till att skapa ytterligare en dimension i rummet samtidigt som de gråa luckorna blir ännu mer framträdande.  

 

Modernt och stilrent

Detta moderna och stilrena kök återfinns på Sony Musics huvudkontor i Stockholm. De gråmålade luckorna i kombination med bänkskiva i matchande färg skapar ett häftigt och enhetligt uttryck.

 

Drömkök med ljusgråa luckor

De som tidigare har varit sålda på det klassiska vita köket tenderar att bli förälskade i kök med ljusgråa köksluckor. Något som är fullt förståeligt när man kollar på detta drömkök, vilket är försett med gråa luckor som ackompanjeras av ett vackert ekgolv.

 

Mörkgråa luckor med läderbeslag

Mörkgråa köksluckor tillsammans detaljer i läder skapar ett enastående utseende, samtidigt som det vita kaklet och den ljusa bänkskivan bidrar till ett otroligt ljus. Imponerande!

 

Ljusgråa köksluckor med ram

Sist men inte minst vill vi dela med oss av detta vackra kök som är utrustat med ljusgråa köksluckor med ram. De klassiska luckorna ackompanjeras med en bänkskiva i Carrara marmor och silverfärgade knoppbeslag för att skapa ett något modernare uttryck. Effektivt och helt rätt.

 

Vi hoppas att du nu har gott om inspiration till ditt framtida drömkök. Vill du inspireras ytterligare kan du kolla in vår kategorisida inspiration eller också besöka något av våra showrooms på Karlbergsvägen 27 i Stockholm eller i Göteborg och Malmö. Varmt välkommen att förverkliga din köksdröm tillsammans med oss på Pickyliving!

För mer inspiration & nyheter