Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

2019-09-30

MÖRKA KÖKSLUCKOR

Historiskt sett har vitt varit det självklara färgvalet på köksluckor i de svenska hemmen. Allt eftersom fler vågar ta ut svängarna har däremot mörka luckor ökat i popularitet. Något som kanske inte är så konstigt med tanke på det karaktäristiska intrycket som skapas!

Mörka köksluckor från Picky Living
När du väljer att beställa dina köksluckor hos oss på Picky Living ges du möjligheten att skräddarsy dess utseende och välja färg från hela NCS-skalan. Med andra ord kan vi erbjuda luckor i många nyanser av grafitgrått, djupblå, nattgrönt, mörkbrunt och svart så att du garanterat hittar en nyans som passar just din stil!

Låt dig inspireras av dessa kök med luckor i olika mörka nyanser:

Luftigt kök med fina detaljer

Dessa mörkblåa släta luckor harNCS-kulören 7020-R80B. Snygg detalj med täcksidor som går ner till golvet mellan varje stomme.
 

Minimalistiskt kök i svart


Detta minimalistiska men tuffa kök användes i Strings utställningsmonter som nyligen var på världsturné. Luckorna är tillverkade av svartbetsad ek vilket gör att de får den där unika och levande karaktären som bara trä kan förmedla. Vi hoppas att denna bild kan få flera att våga tänka annorlunda kring sin färgsättning i köket!


Urbant kök till BAU Arkitekter


När BAU Arkitekter skulle renovera sitt kök på kontoret i Stockholm, valde man att beställa både köksluckor och bänkskivor från Picky Living. Valet föll på svarta ekluckor med grepp G9 med mässingsinlägg, samt en bänkskiva i ek respektive Carrara Marmor. Resultatet är ett urbant kök som ända har en exklusiv utstrålning!


Levande kök i mörkbetsad ek

I detta fantastiska kök har man valt köksluckor i rökt ek, vilket ger en unik chokladmörk kulör. Den rökta eken får sin enastående färg genom en speciell värmebehandling, vilket dessutom är miljövänligare än många andra alternativ.


Vi hoppas att du nu har gott om inspiration till ditt framtida drömkök med svarta svarta luckor. Vill du inspireras ytterligare kan du kolla in vår kategorisida inspiration eller också besöka något av våra showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Varmt välkommen att förverkliga din köksdröm tillsammans med oss på Pickyliving!

För mer inspiration & nyheter