Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Blandare

Vi säljer blandare från de flesta ledande företagen men har här valt ut de leverantörer som säljer mest

uploads/Loggor/Tapwell1.png

Tapwell

Tapwell är ett svenskt företag, med skandinavisk estetik och stor nyfikenhet på moderna tekniker och aktuella inredningstrender. De har ett brett utbud av blandare för kök och badrum i många olika kulörer som hela tiden introducerar ny design och utvecklar sortimentet med innovativa ytbehandlingar.

Tapwell

 

uploads/Loggor/Vola1.png

Vola

Vola är ett danskt företag som specialiserar sig på design och tillverkning av exklusiva badrums- och kökblandare.Deras produkter kännetecknas av hög kvalitet, funktionell design och en tidlös estetik. Genom åren har Vola etablerat sig som en ledande aktör inom sitt område och har fått internationellt erkännande för sina prisbelönta produkter.

Vola

 

uploads/Loggor/Primy.png

Primy

Scandtap är ett norskt företag som tillverkar blandare för kök och badrum under varumärke Primy. Primy-blandarna är tillverkade av högkvalitativa material, bland annat rostfritt stål, solid surface och PVD. De är utformade med en minimalistisk stil som är både tidlös och modern. Blandarna är också funktionsmässigt välutvecklade, med bland annat hygieniska konstruktioner och avancerade termostater.

Primy

 

 

För mer inspiration & nyheter