Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Bänkskivor

Vi levererar bänkskivor i många olika material till hela Sverige. Här är våra huvudleverantörer av bänkskivor.

uploads/Loggor/Silestone.png

Silestone

Silestone är en ledande leverantör av kvartskompositmaterial för köks- och badrumsytor. Deras produkter kännetecknas av hög kvalitet och hållbarhet, vilket gör dem populära bland arkitekter, designers och privatkunder. Silestone tillverkar sina kvartskompositplattor genom att blanda naturlig kvarts med andra material för att skapa en stark och motståndskraftig yta som tål fläckar och repor.

Silestone - Kompositsten

uploads/Loggor/Dekton.png

Dekton

Dekton är en materialleverantör som specialiserar sig på tillverkning av keramiska bänkskivor. Deras material är sammansatta av kvarts, porslinsmassa och glas vilket ger extrem hållbarhet och motståndskraft mot värme, repor och fläckar. Dekton erbjuder ett brett utbud av färger och mönster för att möta olika designbehov, och deras produkter används ofta i kök, badrum och andra ytor där både estetik och funktionalitet är viktiga. 

Dekton - Keramik

uploads/Loggor/Caesarstone.png

Caesarstone

Caesarstone är känt för sin högkvalitativa kvartskomposit som har en stark, tålig och estetiskt tilltalande yta. Caesarstones sortiment erbjuder olika färger och mönster för att möta olika designpreferenser och arkitektoniska stilar. Företaget är en av vår största leverantör på kompositskivor vilket kan bero på deras naturtroga färger och stenmönster. Caesarstone är ett globalt företag med rötter i Israel.

Caesarstone - Kompositsten

uploads/Loggor/Corian1.png

Corian

Corian Solid Surface specialiserar sig på solid surface-material, tillverkat av Dupont i materialet akrylplast. Corian erbjuder en mångsidig produkt som är hållbar, icke-porös och lätt att underhålla. Corians solid surface kan formas för att skapa sömlösa ytor, vilket gör det populärt för köksbänkar, badrumsdiskar, och andra inredningsapplikationer. Dessutom är Corian känt för ett brett färgutbud och möjligheten att skapa skräddarsydda design.

Corian - Alkrylskivor

 

uploads/Loggor/Laminam1.png

Laminam

Laminams produkter kännetecknas av avancerad keramisk teknologi och designinnovation. Laminams keramiska plattor är tunna, men samtidigt starka och väldigt hållbara, vilket gör dem lämpliga för en mängd olika användningsområden, inklusive golv, väggar, bänkskivor och andra ytor. De erbjuder bänkskivor i ett brett utbud av färger och mönster som som är motståndskraftiga mot repor, fläckar och höga temperaturer.

Laminam - Keramik

 

uploads/Loggor/Purus1.png

Purus

Purus är en av Skandinaviens ledande tillverkare av produkter i rostfritt stål för badrum och kök och andra krävande miljöer. Med Purus egna ritverktyg är det enkelt att rita upp sin måttanpassade bänkskiva i rostfritt stål. Purus starka ställning på den nordiska marknaden är ett resultat av pålitliga produkter, nytänkande och en bra kundsupport.


Purus - Rostfritt

 

 

För mer inspiration & nyheter