Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

2019-10-01

VÄLJ RÄTT KÖKSTILLVERKARE

Att genomföra en köksrenovering är spännade, roligt men också jobbigt. Det är ofta något som kan vara en större investering och ett stort beslut. Med anledning av detta är det viktigt att man väljer rätt kökstillverkare. Men hur gör man egentligen detta?

 

Fundera på dina behov

En köksrenovering kan genomföras på olika sätt. Antingen kan den vara väldigt omfattande och innebära att man river ut och byter all inredning som finns i köket. Den kan också bestå i att man enbart byter ut köksluckorna. Många gånger är nämligen stommarna i väldigt bra skick. Beroende på vilket alternativ du väljer finns det vissa kökstillverkare som passar bättre än andra.

 

Hos oss på Picky Living kan du beställa måttanpassade köksluckor som passar till IKEA:s stommar METOD och FAKTUM vilket gör att du kan behålla dina stommar och få ner kostnaden och tiden för din renovering. Enkelt, prisvärt och stilfullt 

 

Fundera på vilken stil du önskar

När man väl genomför en renovering av denna omfattning är det viktigt att man får ett kök i den stil man önskar. Kontrollera därför vilka kökstillverkare som kan tillhandahålla produkter som överensstämmer med dina stilkrav.

 

Hos oss på Picky Living kan du få skräddarsydda luckor som lever upp till mångas behov, oavsett stil. Välj släta luckor för att få ett modernt utseende, alternativt ramluckor om du är på jakt efter ett mer lantligt kök.

 

Fundera på materialval

För en del kan även valet av material vara avgörande för vilken tillverkare man väljer. En del nöjer sig exempelvis med luckor av MDF medan andra önskar luckor i massivt trä. Kontrollera vilka tillverkare som kan möta dina behov.

 

Hos oss på Picky Living har du möjlighet att beställa luckor i såväl MDF i valfri färg som massivt trä – ytterligare ett steg mot vår vision att tillhandahålla något för alla.

 

Fundera på om du vill se köket

Som tidigare nämnts är en köksrenovering oftast ett stort beslut. Man vill att det ska bli rätt från början. Många tycker därför att det kan vara skönt att få se produkterna i verkligheten innan man tar ett beslut. Kontrollera därför vilka tillverkare som har en butik eller showroom.

 

På Picky Living är vi väl medvetna om vilket stort beslut en köksrenovering innebär. Med anledning av detta har vi byggt upp showrooms i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kläm och känn på våra produkter innan du bestämmer dig.

 

Fundera på hur mycket hjälp du önskar

Ibland kan det vara svårt att bestämma sig. Man är osäker på om den vita eller marinblåa färgen passar bättre? Eller också vet man inte vilka lådor som ger optimal förvaring? Frågorna som uppstår är oftast många.

 

Det kan därför vara skönt att ha hjälp nära till hands. Kontrollera därför vilken typ av hjälp som kökstillverkarna kan tillhandahålla.

 

Hos oss på Picky Living finns det en gedigen kundservice som alltid står redo att svara på dina frågor. Du når oss enklast på 08-744 98 00 eller info@pickyliving.se. Dessutom finns alltid kompetent personal i våra showrooms. Vill man har mer personlig rådgivning i lugn och ro ger vi dig även möjligheten att boka ett möte med våra köks- och förvaringsinredare.

 

Varmt välkommen att förverkliga din köksdröm med oss på Picky Living!

För mer inspiration & nyheter