Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

2019-09-30

TRENDSPANING - KÖKSLUCKOR I MASSIVT TRÄ (HAR UTGÅTT !)

Med hjälp av köksluckor i massivt trä kan du skapa en exklusiv men samtidigt varm känsla i köket. Förutom de estetiska egenskaperna besitter även dessa luckor andra värdefulla egenskaper. Framförallt när det kommer till hållbarhet!

 

Fördelar med köksluckor i massivt trä
Det är något alldeles speciellt med massivt trä i sin renaste form. Dess naturliga ådringar berättar en lång, unik historia och väcker stor uppmärksamhet hos betraktaren. Som material på köksluckor skapar det massiva träet ett rustikt och ombonat intryck samtidigt som det utstrålar exklusivitet.

Förutom den oöverträffliga känslan som träet skapar, har den också en enastående hållbarhet. Något som medför att denna typ av luckor har en extremt lång livslängd samtidigt som renovationsmöjligheterna är stora. Tack vare den långa livslängden blir luckor av massivt trä också väldigt prisvärda i längden.

 

Massiva köksluckor från Picky Living
Tillsammans med en av landets främsta inredare och stylister – Lotta Agaton – har vi på Picky Living tagit fram köksluckor i massivt trä. Luckorna är uteslutet tillverkade av massiv Douglasgran och alla delar görs i tjockleken 32 millimeter. Något som ger ditt kök ett massivt och exklusivt uttryck.

 

 


Douglasgranen är ett vackert och storartat träd som kan nå höga höjder. Dess storslagna karaktär återspeglas magnifikt i luckorna där unika ådringar berättar om naturens kraft och skönhet.

Utgångspunkten för luckornas utformning och materialval var köket till Lottas nya studio på Kungsholmen i Stockholm. Så till slut, efter ett långt och nära samarbete, var de färdiga köksluckorna av massiv Douglasgran en verklighet!

 

Fördjupa dig i vårt samarbete med Lotta Agaton eller beställ köksluckor redan idag. Vill du inspireras ytterligare kan du kolla in vår kategorisida inspiration eller också besöka något av våra showrooms på Karlbergsvägen 27 i Stockholm eller i Göteborg och Malmö. Varmt välkommen att förverkliga din köksdröm tillsammans med oss på Pickyliving!

För mer inspiration & nyheter