Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

2019-10-01

TRENDSPANING - FÄRGGLADA KÖKSLUCKOR

Traditionellt sett har de skandinaviska köken gått i neutrala nyanser i vitt och grått. Även om vita köksluckor är väldigt fina, kan det ibland vara härligt att sätta lite färg på vardagen. På Picky Living tycker vi därför det är väldigt roligt att allt fler vågar pryda sina kök med färgglada luckor. Låt oss titta närmare på denna trend!

 

Färgglada köksluckor från Picky Living

Hos oss på Picky Living har du möjlighet att skräddarsy dina alldeles egna luckor. Helt enligt eget tycke och smak. Bland många andra valmöjligheter får du därför välja dess färg från hela NCS-skalan, vilken innehåller över 2000 kulörer. Med andra ord kan vi erbjuda köksluckor i otaliga kulörer.

 

Osäker på vilken nyans som passar dig och ditt kök? Läs då vår tidigare artikel där vi reder ut hur du går tillväga för att välja rätt färg på dina köksluckor.

 

Låt dig inspireras av dessa färgglada kök

Nedan hittar du ett urval unika kök som är försedda med färgglada luckor från Picky Living:

 

Exklusivt kök i fin kulör

I detta kök har man valt ramluckor, vilka ger ett klassiskt och tidsenligt uttryck. Man har även valt att komplettera dem med våra Retro handtag som har samma, klassiska utstrålning. Istället för att välja en lika klassisk färg har man däremot valt en matt, ljusrosa nyans som ger luckorna ett intressant och unikt utseende!

 

Emma Green gör om sitt kök


Detta eleganta kök tillhör höjdhopperskan Emma Green som har skräddarsytt sina luckor hos oss på Picky Living. Valet föll på släta luckor med infräst grepp, vilket skapar ett sömlöst och modernt uttryck. Färgvalet blev en matt, grön nyans som vi verkligen älskar.

 

En grön köksdröm

Detta olivgröna kök är utrustat med släta luckor och vårt handtag Soft som även kompletterats med en Decoplatta. Kulörvalet föll på en mörkgrön nyans som för tankarna tillbaka till 70-talet. Detta i kombination med den massiva bänkskivan av marmor och mässingsdetaljer skapar ett minst sagt unikt utseende!

 

Blått och modernt

Vill du ha ett trendigt kök med fina detaljer och elegant färgsättning kan detta kök vara ett alternativ. Mörkblåa släta luckor i kulören 7020-R80B med lägerbeslag.

 

Lantligt kök i pastellgrönt

Detta lantkök är utrustat med ramluckor som kompletterats med vårt handtag Kula, vilket ger den där klassiska, lantliga utstrålningen. För att låta det gamla möta det nya har man däremot valt en pastellgrön kulör på luckorna, samt en bänkskiva av Carrara marmor.

 

Handmålade ramluckor


I detta fall har vår ramlucka P2 beställts utan färg för att handmålas på plats. Något som bidrar till att luckorna känns ännu mer levande. Dessa köksluckor är penselstrukna med färg från Ferrow&Balls i kulörerna Railings (mörkblå) samt Card Room Green (ljusgrön).

 

Elegant och funktionellt

Om det är något som vi gillar så är det när det eleganta möter det funktionella, vilket är fallet med detta kök. Genom att placera köksön mot väggen blir köket både socialt, funktionellt och snyggt.

 

Luckmodellen i detta kök är P1, vilken har försetts med kulören 7020-B samt läderlindade handtag.

 

Inspireras i våra showrooms

Där har du det – sju unika kök som är försedda med färgglada köksluckor. Vill du inspireras ytterligare är du varmt välkommen att besöka någon av våra showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

 

För att ge din köksrenovering bästa möjliga start har du dessutom möjlighet att boka in ett möte med våra kunniga köks- och förvaringsinredare.

För mer inspiration & nyheter