Leveranstiden ligger förnärvarande på cirka 7-9 arbetsveckor.
pickyliving

2019-09-04

INSPIRERANDE KÖKSINSPIRATION

Ska det vara modernt, lantligt, vågat eller kanske klassiskt stilfullt? I den här artikeln sparar vi inte på något, vi bjuder på inspirerande köksinspiration som passar alla hem! Välkommen att inspireras med oss på Pickyliving.
 

 

Modern köksinspiration

Minimalistiskt, avskalat och enkelt. Det har de senaste åren varit tre starka ledord för de som är ute efter ett modernt kök. Nedan listar vi två moderna drömkök som du kan inspireras från.
 

Låt dig inspireras av vår släta lucka tillsammans med vårt greppvänliga infrästa G4 grepp. Här i den gröngråa NCS-kulören 7010-G50Y.
 

Detta arkitektritade kök är inrett med våra svarta släta ekluckor. Det infrästa G9 greppet tillsammans med mässingsilägget bildar en enkel och vacker detalj.

 

 

Lantligt

Pastellfärger, klassiska material och vackra detaljer. Det är vad vår lantliga köksinspiration bjuder på!

 

Luckan P1 i den unika NCS-kulören 2010-G60Y bildar tillsammans med det stora handfatet, centrerat under fönstret, och det klassiska mönstret i klinkergolvet en mycket lantlig känsla.

 

Detta pastellfärgade kök i den rosa NCS-kulören 2010-R passar perfekt på våran P2 lucka. Här tillsammans med beslaget Retro.

 

 

Vågat

Färg, kontraster och den vågade kombinationen som andra aldrig skulle ha en tanke - det blir helt enkelt helt perfekt! Låt oss bjuda på några vågade och personliga köksdrömmar!

 

Här har man valt att våga uttrycka sig med hjälp av kontraster. Den mörka, chokladbruna färgen på vår kökslucka i betsad ek bryter av på ett exklusivt mot ett rum som i övrigt är inrett helt i vitt.

 

Vitt, mässing och en vacker olivgrön färg fick sätta tonen i detta vågade kök. Luckorna är en lackad MDF i NCS-kulören 5540-G60Y och handtagen i mässing är en kreativ blandning av handtaget Soft och vår decoplatta. Inspirerande köksinspiration när den är som bäst - eller hur?

 

 

Klassiskt och stilfullt

Ett klassiskt kök som kommer vara lika stilfullt år efter år är ett säkert kort. I den här kategorin av inspirerande köksinspiration ser vi två ljusa kök som verkligen har satsat på en stil som håller över tid.

 

Ett mindre kök som skapar en klassisk härlig bistrokänsla. Vår P1 lucka tillsammans med knoppen Kula i mässing. Och ser du detaljen där man valt att ha täcksidan med profil? Så snyggt!

 

Vår ramlucka P2 i den ljusgråa NCS-kulören 2000-N skapar tillsammans med höga lister ett mycket klassiskt kök som man bara vill slå sig ner i.

 

 

Förverkliga din köksdröm med Pickyliving

Där har du det – inspirerande köksinspiration för alla stilar!

Du vet väl om att nu när du har inspirerats av dessa kök har du möjlighet att göra något av dem till ditt eget? Skräddarsy ditt kök genom att endast byta ut de gamla köksluckorna mot nya! Ett kostnadseffektivt alternativ som dessutom är skonsamt mot miljön! Allt du behöver göra är att ta reda på vilka IKEA-stommar du har.

Om du också vill förverkliga din köksdröm och ge nytt liv till ditt IKEA-kök kan du med fördel ta hjälp av oss på Pickyliving. Du är varmt välkommen att besöka något av våra showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö, boka ett möte med någon av våra erfarna köks- och förvaringsinredare, eller designa ditt drömkök direkt på vår webbplats.

För mer inspiration & nyheter