Leveranstiden ligger förnärvarande på cirka 7-9 arbetsveckor.
pickyliving

2019-09-30

NYA KÖKSLUCKOR PÅ GAMLA STOMMAR

En köksrenovering är någonting som många bostadsägare drömmer om. Man vill skapa sitt alldeles egna kök som stämmer väl överens med ens preferenser, stil och kanske även en eller annan trend. De flesta upptäcker dessvärre att en köksrenovering lätt drar iväg prismässigt och vips så har drömmen om ett nytt kök krossats. Som tur är finns det en lösning – nya köksluckor på gamla stommar!

Fördelar med att byta köksluckor
Luckorna är en av kökets grundpelare. De är kökets ansikte utåt, med uppdraget att förföra både dig och dina besökare. Att köksluckorna är eleganta och väl omhändertagna är således viktigt för att skapa ett trevligt helhetsintryck av köket.

Att vara kökets ansikte utåt är däremot tufft och som fronter är de en av delar, bortsett från bänkskivan, som slits allra mest. Även om stommen och skåpen i övrigt kan vara i väldigt fint skick, kan luckornas tidigare glans dock blekna. Andra gånger behöver däremot inte fronterna vara utsatta för något särskilt slitage, utan det kan vara så enkelt att man tröttnat på dess utseende och anser att de inte stämmer överens med hemmets övriga stil.

I båda dess fall är det fördelaktigt att endast byta ut köksluckorna, då det i de flesta fall inte är nödvändigt att göra en total köksrenovering. På så sätt blir ingreppet både enklare och mer ekonomiskt.

När du väljer att placera nya köksluckor på gamla stommar blir dels materialkostnaden mindre, samtidigt som du slipper betala för en dyr montering. Att byta ut luckorna är någonting som enkelt kan utföras på egen hand. Ytterligare en fördel med att endast köpa nya köksluckor är att du ges stor möjlighet att skräddarsy dem enligt egna preferenser och stil.

Beställ dina köksluckor hos Pickyliving
Som du märker kan nya köksluckor på gamla stommar bidra till att många köksdrömmar äntligen går i uppfyllelse. Vill du också förverkliga denna dröm och skräddarsy dina alldeles egna luckor, kan du med enkelhet göra det hos oss på Pickyliving.

Hos oss kan du få skräddarsydda och måttbeställda köksluckor i valfri NCS kulör, samt i olika material och med önskade beslag. Samtliga av våra luckor tillverkas på beställning vilket ger dig näst intill oändliga möjligheter att skapa ett elegant kök. En plats där du kan uttrycka din personliga stil till ett bra pris.

Våra eleganta och skräddarsydda luckor monteras därefter enkelt på IKEA:s köksstommar Metod, Faktum och Pax som är tillverkade från år 2000 och framåt. Något som du lätt gör på egen hand, på samma enkla sätt som du monterade nuvarande luckor från IKEA.

Vill du inspireras av våra vackra luckor är du varmt välkommen att besöka något av våra showroom på i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Du har också möjlighet att ge din renovering bästa möjliga start genom att boka ett möte med våra kunniga köks- och förvaringsinredare.

Varmt välkommen att förverkliga din köksdröm tillsammans med oss på Pickyliving!

För mer inspiration & nyheter