pickyliving

Idis Martenssons nya kök i färgen Khaki

Idis Martensson är en entreprenör och bloggare från Norrland som nu har hittat till Stockholm. Här resultatet från hennes köksrenovering med våra släta luckor i färgen Khaki.


När det var dags att renovera köket så visste vi redan innan vilken känsla vi ville ha. Stilrent, mysigt men lyxigt. Valet blev enkelt, Ikeastommar med lyxiga luckor & bänkskiva från Picky Living. 


Att välja färg till köksluckor är svårt. Jag testade mig fram genom att köpa provburkar och måla på träbitar. Tillslut föll valet på NCS 3005-Y20R (kahki). Efter färgvalet besökte vi Picky Living’s showroom, vilket är enligt mig bästa tipset jag kan ge. Både för inspiration men framförallt kunna se produkten och lättare ta beslut. När jag såg bänkskivan i kalkstenen Azul Valverde tillsammans med min målade provbit gick valet från jättesvårt till jättelätt.

Vi hade redan bestämt sen tidigare att alla vitvaror, handtag & blandare skulle vara svarta. När vi såg det tillsammans med luckorna & bänkskivan vi valt, blev det verkligen jackpot. 

 

Vi är MER än nöjda!

/Idis

 

Bänkskiva i Azul Valverde 30mm

Beslag - Handtag Art

Kulör luckor - Khaki (NCS 3005-Y20R)

 

Foto: Idis Martensson

För mer inspiration & nyheter