Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Frågor & Svar

Frakt & Leverans

Ingår inbärning vid leverans?

Inbärning ingår ej. Det finns att lägga till. 

Vänligen ta hänsyn till att våra produkter kommer på träpallar som kan vara upp till 3 meter långa. Vi tar tyvärr inte tillbaka dessa vid leverans.

Tar ni hand om emballaget?

Återtag av emballage ingår ej. Tänk på att alla våra dörrar levereras på långpallar för att skydda dörrarna så mycket som möjligt mot transportskador.

 

Hjälp med montering?

Picky Living kan hjälpa till med montering av kök och garderober, helrenovering av kök och badrum samt annan renovering i Stockholmsområdet.

Vi samarbetar även med DONE för att erbjuda kvalitétssäkrad hantverkshjälp i Göteborg & Malmö.
Kika här: Picky Living + Done

Kan jag få ROT-avdrag på luckorna?

Tyvärr kan man inte göra rot-avdrag på våra luckor. Det är endast arbete som utförs i hemmet som det är avdragsgiltigt på.

Hur lång är leveranstiden?

Vi levererar oftast inom 6-8 arbetsveckor men har förtillfället längre leveranstider p.g.a. hög orderingång. Se högst upp på webbsidan för aktuell leveranstid. Leveranstiden gäller från erlagd betalning.

Då vi tillverkar alla delar från grunden efter beställning kan vi tyvärr inte ge exakta leveransdatum i förhand. Exakt leveransdatum bestäms efter avisering från speditören.

Röda dagar, klämdagar, sommarsemester, julhelger och blackfriday är något som tyvärr kan komma att påverka leveransen.    

Vart skickas varan?

Den skickas till angiven leveransadress. Fraktbolaget kommer att avisera vilken dag samt tid de kommer för att leverera. Leverans sker endast till port, tomtgräns eller så långt som chauffören kan dra sin pallyft. Inbärning och montering ingår ej. Är leveransadressen på en ö eller vägen svårframkomlig för vår lastbil kan en extra fraktavgift tillkomma.

Vad kostar leveransen?

Det beror på hur stora och hur många luckor ni beställer.
Våra luckor levereras vanligtvis på en långpall och generellt ligger frakten på ca 8% av beställningsvärdet. Vi har en lägsta frakt på 890kr.

För mer inspiration & nyheter