Leveranstiden ligger förnärvarande på cirka 7-9 arbetsveckor.
pickyliving

2019-10-01

MÅTTANPASSADE KÖKSLUCKOR

Köket har fått en allt mer central plats i de skandinaviska hemmen. Något som också innebär att kraven på detta utrymme har blivit mycket större. Genom att välja måttanpassade köksluckor får du däremot ta del av smarta lösningar som garanterat lever upp till de höga krav som ställs idag.

 

Måttanpassade luckor från Picky Living

På Picky Living tillverkar vi måttanpassade köksluckor som passar till IKEA:s stommar METOD och FAKTUM. Fördelarna med våra specialluckor är många, men nedan har vi samlat en handfull av dem:

 

Stort utbud av stilar – När du beställer dina luckor hos oss har du möjlighet att välja mellan en mängd olika stilar. Allt ifrån släta luckor till trä- och ramluckor. På så sätt kan du enkelt anpassa dem efter tycke och smak, oavsett om du önskar en modern eller klassisk utstrålning.

 

Tusentals färger – Inte nog med att du har möjlighet att välja mellan olika stilar på dina luckor, går dem även att få i valfri färg. Hos oss kan du få dina luckor lackerade i samtliga kulörer från NCS-skalan, vilka uppgår till över 2000 stycken. Ytterligare ett steg för att få ett kök som är anpassat efter eget tycke och smak!

 

Stort utbud av handtag – Det sista steget till helt personifierade luckor är att välja handtag. Hos oss hittar du handtag och knoppar i en mängd olika utföranden, oavsett om du är på jakt efter en modern eller klassisk utstrålning. Utöver detta har du även möjlighet att välja infrästa grepp för en sömlös design.

 

Maximal nytta av utrymmet – Genom att välja köksluckor som millimeteranpassas kan du utnyttja skåputrymmet på bästa sätt. Du har bland annat möjlighet att få en annan indelning på lådorna eller också göra dem extra breda så att de täcker två stommar.

 

Undvik skarvar – En i sammanhanget liten detalj som däremot gör stor skillnad, är möjligheten att undvika skarvar på bland annat täcksidor. Något som verkligen skapar den där platsbyggda och exklusiva känslan.

 

Om du vill se faktiska lösningar från våra kunder, kan du med fördel kolla in vår kategorisida inspiration. Nöjer du dig däremot inte med att enbart inspireras av våra produkter online är du varmt välkommen att besöka något av våra showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö.  

För mer inspiration & nyheter