Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

2019-10-01

MÅTTANPASSA DIN GARDEROB

Garderoben fyller en given funktion i våra hem. Det är därför rimligt att ge ditt bästa förvaringsutrymme den uppmärksamhet som det förtjänar. Välj ett par skräddarsydda dörrar som speglar din personliga stil och förändra känslan i hemmet.

 

Vi på Picky Living vill göra det lite lättare för dig när du försöker hitta din egen personliga väg genom garderobs-djungeln. Därför delar vi med oss av våra bästa tips för hur du skapar en snygg garderob med dina stommar från IKEA.

 

Att bryta av eller smälta in

Färgen är ofta avgörande för känslan i rummet. Det kan därför kännas svårt när du får välja fritt bland alla NCS kulörer. Traditionellt sett väljer många att låta sina garderober smälta in i väggen genom att låta färgerna gå ton i ton med varandra. Av just den anledningen tycker vi att du ska välja en färg som bryter av mot resten av hemmet.

Låt dina garderobsdörrar agera som fondvägg i rummet. Oväntade kulörer skapar nämligen en spännande attityd och passar därför perfekt i ett funkishem. Färgstarka kontraster ger dessutom ögat något intressant att vila mot och kan vara början på många intressanta konversationer.

 

Exempelvis kommer ett par mörka dörrar som sticker ut från dina ljusa väggar ge rummet en modern känsla. Svarta, mörkblåa eller varför inte mossgröna. Detta kan kännas som ett modigt grepp men faktum är att det är ett stilfullt val som kommer hålla en lång tid framöver.

Önskar du istället att ljusa upp ditt rum kan du haka på trenden och välja en lite blygsammare pastellfärg i exempelvis rosa eller grönt. På så sätt skapar du ett trendigt och harmoniskt intryck som gör sig bra i det moderna hemmet.

 

Tänk på detaljer

När det kommer till detaljer är det dina personliga preferenser som avgör vad som känns bäst. Vi är dessutom säkra på att en stor del av helhetsintrycket sitter i just detaljerna. Det är också därför som vi erbjuder ett stort utbud av stil, färg, form och material när du ska välja vilket handtag som passar dig bäst.

Är du ute efter den lilla detaljen som gör stor skillnad rekommenderar vi att du väljer bland våra handtag formade som knappar, knoppar och kulor. Även detaljerna ska spegla din personliga stil. Eller välj mellan våra olika infrästa grepp där du kan välja ilägg i greppen i materialen mässing, koppar, trä och läder.

Oavsett vilken detaljlösning du väljer till just dina garderobsdörrar är vi säkra på att de kommer hamna i blickfånget.

 

Måttanpassa din garderob

Drömmer du om lyxiga garderobsdörrar som går hela vägen upp till taket? Detta är en perfekt blandning av tilltalande estetik och användbar funktion som passar perfekt i alla funkishem! Fördelen med garderobsdörrar som sträcker sig upp till taket är att du får mer förvaring samtidigt som du skapar en annan rymd i rummet.

Även om dina garderobsstommar inte är utformade på detta sätt kan våra måttanpassade lösningar få dina garderobsdrömmar att gå i uppfyllelse.

 

Du är varmt välkommen att ge dina garderober ett lyft med oss på Picky Living!

För mer inspiration & nyheter