Leveranstiden ligger förnärvarande på cirka 7-9 arbetsveckor.
pickyliving

2019-09-04

BESTÄLL KÖKSLUCKOR ONLINE

Har du också svårt att få tiden att räcka till? Då vill vi tipsa om att beställa dina nya köksluckor online istället! Det klart bästa alternativet för att påskynda köksrenoveringen. I den här artikeln kan du läsa mer om fördelarna med att beställa dina köksluckor online.

 

Stora fördelar med Pickyliving

När du köper dina köksluckor online hos oss på Pickyliving upptäcker du vilka stora möjligheter det innebär. Därefter inser du nog snart att vårt koncept skiljer sig från andra köksbutiker. 

 

Vi vill göra det enklare för dig att förverkliga dina inredningsdrömmar! För att uppnå detta strävar vi mot att det ska vara så fördelaktigt som möjligt att beställa dina köksluckor online. Nedan berättar vi mer om fördelarna med våra flexibla inredningslösningar.

 

ENKELT - Att beställa nya köksluckor online är smidigt och enkelt. Du kan befinna dig var du vill och sitta i lugn och ro och välja alternativen som är viktiga för dig. Luckorna monteras dessutom på samma sätt och lika enkelt som IKEAs egna luckor!
 

PERSONLIG DESIGN - Du kan själv välja kulör, mått och material på våra olika luckor och se priset direkt på vår webbplats. Vi erbjuder även ett stort utbud av knoppar, handtag och infrästa grepp så att du ska kunna skapa ditt personliga drömkök.
 

TRYGGT - Att beställa köksluckor online från Pickyliving är både tryggt och säkert. Sedan starten har vi levererat över 4 500 nya kök till nöjda kunder runt om i landet. Du bestämmer själv vilken av våra säkra betalningar som du vill använda, och vi ansvarar självklart för att producera den varan som du har beställt!
 

SVENSKTTILLVERKAT I HÖG KVALITÈ - För oss är det en självklarhet att era skräddarsydda beställningar produceras med hög kvalitet i våra svenska fabriker. På så sätt kan vi säkerställa att dina luckor håller högsta kvalitet och levereras till din dörr så snabbt som möjligt.
 

PERSONLIG SERVICE - Om du vill få bästa möjliga hjälp att utforma ditt nya drömkök kan du enkelt boka in ett möte med någon av våra erfarna köks- och förvaringsinredare! De hjälper dig med allt från 2D-ritningar och färgprover till speciallösningar efter era behov. Dessutom får du med dig en informativ checklista inför luckmonteringen.

 

Skräddarsydda luckor för dina IKEA stommar

Våra skräddarsydda luckor passar IKEA:s köksstommar Metod, Faktum och Pax, som är tillverkade från 2000 och framåt. Det innebär att du med fördel kan behålla dina gamla stommar men ändå få ett helt nytt utseende på ditt kök!

 

Detta är inte bara en fördel ur miljösynpunkt, det är dessutom ett mycket enklare alternativ än att riva ner hela köket, samtidigt som materialkostnaden blir betydligt mindre.

 

Eftersom alla luckor tillverkas på beställning har du näst intill oändliga möjligheter att skapa ditt personliga drömkök - trots IKEAs standardiserade stommar! Tack vare den enkla monteringen kan du självklart utföra allt monteringsarbete på egen hand.  

 

Förverkliga din köksdröm med Pickyliving

Där har du det – några riktigt bra anledningar till varför du bör beställa dina köksluckor online. Om du vill få inspiration till ditt nya drömkök är du varmt välkommen att besöka någon av våra showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö eller gå in på vår inspirationssida.

 

Varmt välkommen att förverkliga din köksdröm tillsammans med oss på Pickyliving!

För mer inspiration & nyheter