Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

2022-05-27

Bestå bokhylla

Med Bestå bokhylla fortsätter vi på temat fria val, flexibilitet och anpassning. Precis som med övriga möbler ur samma serie är det du som bestämmer färg, mått, tillbehör och funktion.

 

Göm undan eller lyft fram

Oavsett om du vill använda din bokhylla för att gömma undan sådant du inte vill ha framme, eller om du vill lyfta fram sådant som du tycker extra mycket om, är Bestå bokhylla en perfekt förvaringsmöbel.

En bokhylla blir aldrig överflödig eller omodern eftersom det går att fixa till även den tröttaste hyllan med lite piff och trix. Så har du en bokhylla som rymmer en massa prylar, men som egentligen "bara är en bokhylla", kan vi göra den till en riktigt snygg möbel anpassad efter dina behov.

 

Få plats med allt, nå allt med Bestå

Bestå bokhylla passar också perfekt för hemmakontoret då du enkelt får plats med allt från böcker, pärmar och mappar till korgar, lådor, askar och annan nödvändig förvaring. Organisera, strukturera och piffa till med hjälp av fina korgar, ett par snygga lampor och nya luckor. Varför inte piffa till det lite extra med våra snygga ledlister för ett behagligt ljus, eller höja upp hyllan med hjälp av Hardwares snygga ben som bland annat finns i mässing eller svart.

Att en bokhylla är en viktig möbel på ett kontor, oavsett om man jobbar hemifrån eller inte, är ingen överdrift. Men en bokhylla är inte längre bara en hylla för böcker -  det finns så oändligt mycket mer att göra för att skapa ordning, reda och tillgänglighet, men också liv, rörelse, färg och form.

 

Flexibelt men samtidigt anpassningsbart

Att helt bygga om alternativt ta bort eller lägga till ett antal detaljer till din bokhylla är att tänka både flexibelt och anpassningsbart. Ta till exempel enkla detaljer som mysbelysning, nya handtag eller en snygg bänkskiva så har du förvandlat en ganska ordinär möbel till en möbel som är både snygg, personlig och funktionell.

Vill du inte gömma undan det "stökiga" bakom stängda luckor, lådor och dörrar kan du istället välja att visa upp dina ägodelar genom att öppna hyllplan. Det är möjligt att detta kräver lite mer disciplin, men en displaylösning kan också berätta saker om personen som har införskaffat alla prylar.

Vi är alltså tillbaka på det här med flexibilitet och anpassning. Vill du så bygger vi en helt och hållet klassisk bokhylla i vilken böcker har en framträdande roll. Vi kan också bygga en bokhylla som andas modern, rolig och annorlunda design. Det är helt upp till dig!

 

Vi får din bokhylla att bestå

Ikeas möbelserie Bestå erbjuder så fantastiskt många möjligheter när möblerna kombineras med våra fronter, handtag, täcksidor, bänkskivor, ledlister och ben. Bara att läsa om det gör ju att möjligheterna känns i princip oändliga.

Med våra semitransparenta metallnät, unika kombinationer, spännande kulörer, exklusiva toppar i kalksten eller marmor och handtag av alla de slag vågar vi påstå att din bokhylla kommer att bestå både länge och väl.

Precis som med vårt övriga sortiment är ambitionen hög när det kommer till att förbättra, utveckla och designa möbler ur serien Bestå. Bokhyllan är inget undantag utan snarare en utmaning som får oss att tro ännu mer på vår idé om att erbjuda design till ett ännu bättre pris.

 

Beställ luckor och tillbehör till din förvaringsmöbel från Picky Living

Ge din möbel den kärlek som den förtjänar och uppgradera den med nya spännande luckor eller tillbehör. Vi har som sagt allt till IKEAs Beståserie men även till garderobsdörrar eller kök från IKEA.

För mer inspiration & nyheter