Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

2022-03-15

Beställ måttanpassad beige bänkskiva

Ett kök kan göras om på många olika sätt, både vid behov men också vid önskemål. Att byta ut sin bänkskiva är något som önskas med några års mellanrum. En bänkskiva kan dra på sig visst slitage, men en bänkskiva kan också önskas bytas ut då det kan ge ett helt nytt utseende för hela köket. En bänkskiva finns sällan med ett standardmått då bänkskivor i ett kök är högst individuellt. En bänkskiva är något som måttbeställs, och det är även möjligt att passa på att göra om på bänkytorna samtidigt som bänkskivan byts ut.

 

Olika färger på bänkskivor

Vilken färg och mönster på en bänkskiva som önskas är olika utefter eget smak och tycke. Färgen beige är något som tar sig in i bostäder allt mer. En beige bänkskiva är något som blir mer populärt, detta då det ger ett ljusare intryck i köket, och något som även är lätt att hålla rent. Med en beige bänkskiva möjliggör det för att kunna ha både ljusa och mörka köksluckor, men även ett golv som kan anpassas helt valfritt. Beige kulör är något som passar med flertalet färger, vilket gör det lätt att fortsätta inreda hela köket om centret med en beige bänkskiva är klar.

 

Det är inte enbart färger och olika nyanser som finns på bänkskivor, utan även olika mönster. Det finns mönster av olika slag, några mer synliga än andra. Vid köp av en bänkskiva är det bra att tänka på resten av köket också, så att det skapas ett kök där alla olika färger går ihop sig med varandra. Bänkskivorna är något som klassas som mitten av köket. Det blir mittdelen och då behöver ovan- och underdelen fungera med bänkskivan.

 

Måttanpassad bänkskiva och olika former

Alla kök är utformade på olika sätt, därmed är det svårt att hitta en bänkskiva på standardmått. Det finns rektangulära bänkskivor, men även med rundade hörn och cirkulära. Därmed är det bra att beställa en måttanpassad bänkskiva, för att den ska bli helt utformad utefter det befintliga köket. För den som inte har möjlighet att mäta bänkskivan själv, eller är osäker på förfarandet, finns det hjälp att få för att mäta ut så att det blir rätt mått.

 

När en bänkskiva byts ut är det möjligt att även anpassa andra delar i köket utefter detta. Om en beige bänkskiva byts ut, kan det finnas önskemål att även anpassa spis och diskho för att det ska passa bra med den nya kulören. Det är klokt att se över alla delar, när en del i köket byts ut, för att göra köket enhetligt.

 

Ett ljusare kök med beige

Att skapa ett ljusare kök är det många som önskar, för att det ska bli lite ljusare även under de mörkare årstiderna. Med en beige bänkskiva kan resterande kök också väljas i ljusare kulörer, det ger per automatik en ljusare känsla i köket. Något som även är en fördel med en beige bänkskiva, är att den är lätt att hålla ren då smutsen syns på ett bra sätt. Med fördel kan då även ljusa köksluckor monteras, för att hela köket ska kunna vara lätt att hålla rent.

 

Beställ din bänkskiva från Picky Living

Beställ en måttanpassad bänkskiva i något av våra omsorgsfullt utvalda material. Vi levererar bänkskivor med monterad diskho och önskade bearbetning till nästan hela Sverige.

 

För mer inspiration & nyheter