Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

2022-05-27

Luckor till Bestå 20 cm

Funderar du på hur du ska lösa förvaringen i ditt hem? Många har problem med att saker inte riktigt har någon bestämd plats och att det därför är svårt att få ordning. Med ett bra förvaringssystem kan du komma ifrån det problemet. Bestå är en av IKEAs serier, med relativt enkla skåp som är lätta att anpassa så att de passar för just din förvaring och dina behov. Skåpen som bara är 20 cm djupa är lätta att få in även på utrymmen där det är lite mer trångt, så de kan ofta vara en bra grund att utgå från. Att använda ett förvaringssystem som är enkelt och dessutom lätt att få tag i och sen anpassa skåpen gör att du både kan få praktiska förvaringsmöjligheter till ditt hem och ett utseende som passar ihop med din inredningsstil.

 

Måttanpassade luckor

Vi erbjuder en möjlighet att få specialgjorda luckor som passar till serien Bestå och som ger skåpen ett riktigt ansiktslyft. Du kan välja mellan olika utseenden, där grunden är att vi utgår från en slät lucka, en fylld ramlucka eller en lucka med metallnät. Vi erbjuder luckorna i en lång rad olika färgnyanser, där du kan välja helt fritt utifrån vad som passar bäst i ditt hem.

 

Tillbehör

Hos oss kan du även hitta tillbehör som passar till Bestå 20 cm och de andra skåpen i serien, till exempel handtag, knoppar, hjul, ben och liknande. På det här sättet kan du förvandla ett i grunden enkelt skåp så att det får ett exklusivt utseende. Det blir mer personligt och känns inte massproducerat på samma sätt. Alla kommer inte automatiskt att tänka att det rör sig om IKEA-skåp, utan du kan få till en stil som sänder andra signaler.

 

Ett enklare liv

Med en bra förvaringslösning kan ditt liv bli enklare, eftersom du då kan slippa bekymra dig om alla saker, var de hör hemma och vart du ska göra av dem. Att ständigt vara stressad över prylar och stökighet gör livet svårare än det måste vara – vilket ju är onödigt.

 

Hur kommer Bestå 20 cm att se ut?

Du kan se exempel på hur våra anpassade skåp ser ut i våra showrooms som finns i Stockholm, Malmö och Göteborg. Det enklaste sättet att få en uppfattning om utseendet är att studera bilderna som finns online, eftersom alla olika alternativ, färger, tillbehör och kombinationer går att få fram där. Men det finns ju alltid en risk att färger återges på olika sätt på olika skärmar och det kan vara svårt att föreställa sig hur det blir i praktiken. Därför erbjuder vi också möjligheten att se skåp i verkligheten, för dem som kan ta sig till någon av landets större städer.

 

Köksluckor och bänkskivor

Förutom luckor och tillbehör till Bestå erbjuder vi måttanpassade köksluckor som passar till IKEAs serier Metod och Faktum utifrån samma princip. Det är två andra serier av skåp i olika standardstorlekar, skåp som i grunden är enkla men kan få ett mer förfinat utseende när du anpassar dem efter din egen stil med våra köksluckor. Vi skapar också måttbeställda bänkskivor, gjorda för att passa för just dina och din fastighets behov.

 

 

Beställ luckor och tillbehör till din förvaringsmöbel från Picky Living

Ge din möbel den kärlek som den förtjänar och uppgradera den med nya spännande luckor eller tillbehör. Vi har som sagt allt till IKEAs Beståserie men även till garderobsdörrar eller kök från IKEA.

För mer inspiration & nyheter