Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving
uploads/inspiration/Hjördisv. 6/11.jpg

Planera din renovering kostnadsfritt!

Kök - Bad - Totalrenovering

Stockholm & Göteborg

 

 

 

 


Renomate är ditt kostnadsfria stöd i din renovering, som matchar ditt projekt med rätt byggbolag och hjälper dig med offerter och dialogen med hantverkarna.

Renomate ser även till att du väljer rätt material, färger och de bästa bygglösningar, för att du ska få ett så vackert och funktionellt hem som möjligt. 


 

Så här går det till:

1. Idé och planering
Tillsammans skapar ni ett tydligt underlag för din renovering och matchar dina önskemål med bäst lämpat byggbolag.

2. Byggbolag och offerter
Nu är det dags att träffa byggbolaget på plats hemma hos dig och tillsammans gå igenom projektet så du kan få en offert. När du godkänt offerten skrivs ett avtal mellan dig och byggbolaget.3. Välja material, färg och form
Nu har vi ett startdatum för renoveringen och din renoveringskompis driver nu tillsammans med dig allt som ska bestämmas inför renoveringsstarten. Du får hjälp med materialval, planerar för materialinköp och allt annat som behöver vara klart till den stora dagen när renoveringen startar. Renomate erbjuder bättre priser på välkända varumärken.

4. Renoveringsstart
På startdagen möts vi alla hos dig och sätter igång renoveringen tillsammans. Din renoveringskompis finns sen digitalt vid din sida genom hela renoveringen och hjälper dig att kommunicera med hantverkarna, ser till att renoveringen flyter på som planerat och att material köpt genom oss levereras i tid.

5. Din renoveringen är klar!
Innan vi kan säga att renoveringen är klar så går vi tillsammans igenom projektet på plats och säkerställer att allt som skulle göras är gjort. När allt är städat och du är nöjd med ditt nyrenoverade hem, då önskar vi dig välkommen hem på riktigt!

Vill du bli kontaktad av Renomate och få mer information klickar du på knappen nedan och väljer "Renomte" i menyn

Jag vill bli kontaktad av Renomate

För mer inspiration & nyheter