pickyliving
Köksfakta

Köksluckor massivt trä IKEA

Med hjälp av köksluckor i massivt trä kan du ge ditt kök ett unikt och livfullt utseende, samtidigt som du får ett par luckor som håller i många år framöver. Här på Picky Living är vi därför mycket stolta över att genom vårt samarbete med Lotta Agaton kunna erbjuda köksluckor av massivt trä till IKEA-kök.

 

Lotta Agaton är en av Sveriges främsta inredare och stylister. Tillsammans med henne har denna produkt nu blivit verklig – våra massiva träluckor, vilka skapar ett vackert och livfullt utseende i ditt kök.

 

Luckorna är tillverkade av massivt trä från Douglasgranen. Träet är hämtat från den danska kvalitetsleverantören Dinesen, vilket säkerställer en genomgående hög kvalitet. Eftersom de levererar plank som är hela 45 cm breda och 4,5 meter långa, kan luckorna tillverkas från en och samma planka, vilket är helt unikt.

 

Våra köksluckor av massivt trä passar till IKEA:s stomme Metod. Till skillnad från våra andra skräddarsydda köksluckor, har luckorna i Douglasgran vissa begränsningar i vilka mått de kan tillverkas. Skicka därför gärna din ritning till info@pickyliving.se för en offert eller kolla in prislistan för våra massiva luckor.

 

För att hitta inspiration till din kommande köksrenovering, kan du med fördel kika in hur några av våra tidigare kunder har valt att skräddarsy sina luckor. Vill få mer information om våra produkter och även se hur de ser ut i verkligheten, är du varmt välkommen att besöka något av våra showrooms, vilka återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

För mer inspiration & nyheter