Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving
Picky Living och Triss sätter guldkant på hemmet
Luckor i guldutförande och detaljer i äkta guld

Plötsligt händer det!

Tanken på att skapa ett unikt guldkök hade funnits under en längre tid. När förfrågan plötligt kom från en oväntad och spännande kund gick vi från idé till skapande.

När vinsten är ett faktum så svarar många Triss-vinnare att de önskar sätta lite guldkant på vardagen. Denna önskan realiserar Picky Living och Triss genom att lansera kollektionen Guldkant. Med luckor i guldutförande och detaljer i äkta guld kan du nu uppgradera populära kök och sideboard från IKEA, så att du kan infria extra guldkant i vardagen.

”När det plötsligt händer och vinsten är ett faktum vill många sätta guldkant på tillvaron och hemmet. Tillsammans med Picky Living sätter vi därför Guldkant på möbler som många svenskar redan har i sina hem.” – Johan Svensson, Triss.

 

”Med kollektionen Guldkant har vi lyckats skapa luckor som sticker ut men som samtidigt behåller en enkel stilfullhet” – Henrik Haij, Picky Living.

Guldfärgad rostfri plåt

Kollektionen Guldkant består av fronter i guldutförande till IKEA:s kök METOD. Köksluckans fronter är tillverkade i guldfärgad rostfri plåt med tillhörande ben och handtag i pläterad äkta guld. För att göra slag i uttrycket Guldkant har vi bockat den guldfärgade rostfria plåten runt en svart klarlackad valchromat. Kvalitet och detaljrikedom genomsyrar köket, allt för att ge dig en guldkantad upplevelse.

Matcha ditt guldkök med fläkt, stänkskydd och vask i samma material. Kombinationen med den mattsvarta granitskivan blir magisk!

Mattsvart Granitskiva

Det extravaganta uttrycket balanseras med en svart granitskiva. Den svarta graniten ramar in det karaktäristiska guldet och låter respektive materialval ta sin rätta plats i köket.

Kombinerat med en mattsvart blandare, guldvask och mörka väggar får köksmiljön ett personligt och unikt uttryck. 

Sideboard

Inkluderat i kollektionen Guldkant är ett sideboard från IKEA:s BESTÅ. Valet av guldfärgade fronter samt detaljer i äkta guld är genomgående i hela kollektionen. Den svarta granitskivan ramar även här in guldet och skapar en dominerande närvaro i rummet.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Triss är ett spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns är 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

För mer inspiration & nyheter