Leveranstiden ligger förnärvarande på cirka 7-9 arbetsveckor.
pickyliving
Vinnarna 2020 fick varsin handdammsugare från Miele värd 7.000kr/st
Fototävling #Pickyliving

Vi älskar att hjälpa & guida er rätt genom djungeln av val inför eran renovering!

Men det är inte alltid vi får se det fantastiska resultat som vårt koncept med fria mått och färger kan ge. Så dela gärna med er av era hem, kontor, utställningar, båtar och restauranger där våra produkter har kommit till sin fulla rätt och var samtidigt med i vår fototävling.

Lägg upp dina pickylivingfoton på Instagram och tagga bilderna med @pickyliving eller #pickyliving så är du automatiskt med i tävlingen. Vi visar de bästa bilderna på vår webbsida, där 3st vinner fina priser.

Vinnarkategorierna är "Bästa Speciallösning" samt "Bästa Bild". Vi lottar även ut den 3:e vinsten till en slumpmässig vinnare. Vinnarna utses i nov 2021. Lycka till!

#Yespickyliving

Det är inte bara spännande för oss att se era fantastiska renoveringsresultat och att ni kan vinna en fin dammsugare. Alla våra nya kunder vill ha så mycket inspiration som möjligt inför deras renoveringsresa. Därför vill vi dela med oss av era fina bilder i våra sociala kanaler och på vår webbsida.

Har du fått en bildkommentar och svarat #yespickyliving, godkänner du att vi får tillgång till denna bild, att vi får använda den i våra kanaler samt att du äger bildrättigheterna.

För mer inspiration & nyheter