Edit House Plus Shipping icon-misc-3

Pimpa din Malmbyrå från IKEA

Förvandla IKEAs omåttligt populära byrå Malm
till så mycket mer än enbart en praktisk förvaringsmöbel.

I mitten på september utökar Picky Living sitt stora sortiment av lådfronter, täcksidor
och toppskivor till att även passa denna klassiker.

Picky Living har gjort sig kända för sina specialluckor till IKEAs stommar som får kök och garderober att kännas mer personliga och exklusiva.

– Efter att ha fokuserat på luckor till kök ­och garderober tar vi nu ett steg närmare att kunna erbjuda luckor till möbler i hemmets alla rum, säger Picky Livings VD Henrik Haij.

Malmbyrån är en av IKEAs storsäljare och den återfinns i många hem världen över.

Lådfronterna och täcksidorna är gjorda i Valchromat

– ett tåligt, genomfärgat träfibermaterial som finns i fem utvalda färger – Grönt, Blått, Ljusgrått, Violett och Svart. Fronterna levereras med en tunn oljebehandling som ger ytan ett fint djup. Toppar och socklar kommer i mässing, koppar och grafitgrå lackerad, matt plåt.

Ge din Malmbyrå ett nytt uttryck och lyft fram den till en spännande del av inredningen. Vi vill att Malmbyrån ska bli en möbel som står i centrum och tar plats.

“Vi ville skapa en möbel vars ytor kommer att förändras över tid. De obehandlade koppar- och mässingstopparna kommer att mattas ner och få en fin patina och den oljade Valchromaten tillåter materialet att åldras vackert. Vill man med tiden återfå möbelns originalytor går det enkelt att olja in och putsa upp materialen igen", säger VD:n Henrik Haij.

Lådorna går att få med olika typer av beslag eller med infrästa grepp i exempelvis läder, koppar och mässing.