Edit House Plus Shipping icon-misc-3
 • OM OSS

  Picky Living grundades 2009 med en vision om att göra det enklare och billigare för våra kunder att förverkliga sina inredningsdrömmar. Idén ledde till den första webbutiken i världen som kan förvandla dina IKEA-stommar till platsbyggda kök och garderober i din egna stil. Genom skräddarsydda beställningar och stora valmöjligheter av specialmått, material och färger har du hos Picky Living möjligheten att skapa en personlig upplevelse i ditt hem. Våra produkter monteras enkelt och helt utan anpassning ihop med IKEAs METOD-, PAX- och FAKTUM-stommar.

   

  Oavsett om du bygger helt nytt eller vill ge dina befintliga IKEA stommar nytt liv, får du med Picky Livings produkter design och hög kvalité utan att det behöver kosta en förmögenhet. Genom möjligheten att förnya redan befintliga och funktionella IKEA-stommar, främjar vi både din ekonomi och vår natur. För att ytterligare bidra till miljö och välfärd har vi valt att låta all tillverkning ske i Sverige.  

   

  Picky Livings luckor och grepp är ritade av Anders Lagerström (Möbelsnickare, Carl Malmsten) och

  Henrik Haij (Industridesigner, LTH). Med lång erfarenhet av formgivning och tillverkning,  håller de sig kontinuerligt uppdaterade inom designtrender och strävar efter att alltid ligga i framkant med nya, spännande produkter.