Pickyliving – gör ditt kök unikt!

Med vårt koncept på Pickyliving kan du skapa ett mer personligt kök. Eftersom vi gör alla luckor, täcksidor, socklar och passbitar på beställning, kan du som kund välja mellan oändligt många kombinationer av färger, lucktyper och infrästa grepp i olika material. Du kan även anpassa luckor och passbitar efter kökets förutsättningar, genom att välja valfria mått. Gå till startsidan för att börja din köksresa.

Ramlucka P1 med färgkod NCS 2010-G60Y

Visa inlägg

Kök i gråskala

Ljusgråa släta luckor med grepp G3, mässingskran från Tapwell, bänkskiva i Carrara Marmor.

Visa inlägg

Köksluckor i Ask

Bild från ett reportage i DI Weekend v.10. Köksluckor i Ask med grepp G6 med mässingsinlägg.

Visa inlägg

Klassisk ramlucka med distanslist

Ramlucka P2 med distanslist. NCS-färg 5020-B10G.

Visa inlägg

Ljusgrått med mässingsdetaljer

Färg = NCS 2002-R               Grepp = G2 med mässing

Visa inlägg

Vitt kök!

Ska man nu göra ett vitt kök kan man lika gärna gå hela vägen. Här har man skapat en vit dröm med några få kontrastdetaljer.

Visa inlägg

Drömkök?

Hur ser ditt drömkök ut? Vill du ha ett trendigt kök med fina detaljer och elegant färgsättning kan detta kök vara ett alternativ.  (Foto: Entrance/fotograf Anders Bergstedt)

Visa inlägg

Carrara marmor

Mörkgrått, Carraramarmor och Mässing är en väldigt bra kombination!

Visa inlägg

Grepp G8-mässing

Grönt kök

NCS-skalan består av ca 2000 olika kulörer. En av dessa är 5540-G60Y vilken ger denna härliga, gröna kulör. Det vi har märkt under de 6år som Pickylivng har funnits är att de kunder som väljer kök i djärva färger alltid blir nöjda. Våga du med!

Visa inlägg

Ramlucka P1

Vår ramlucka P1 har blivit ett populärt val. Den passar lika bra till moderna hus och lägenheter så väl som till mer traditionella. Detta exempel är lackat i 4502-Y och har våra knoppar DOT 30 i mässing.

Visa inlägg

Ikeakök med lädergrepp

Vill man ha ett ikeakök men sätta sin personlig prägel kan man göra som en av våra kunder och välja grepp G6 med läderinlägg. Det går även att välj greppilägg i Mässing, Koppar, Valnöt, Rökt Ek, Svart Ek eller lackad i samma färg som luckan

Visa inlägg

Dekton – unikt material för bänkskivor

Vi säljer det senaste inom bänkskivor vilket just nu är materialet Dekton från tillverkaren Consentino. Detta fantastiska material tål hög värm, är extremt reptåligt och kan användas utomhus året runt då det är frostbeständigt (om man nu vill göra ett utekök, sätta materialet på fasaden eller i poolen). Dessutom är Dekton helt portätt, vilket gör att materialet klarar fläckar bättre än alla andra. Skivornas storlek är 3200x1440mm och finns i tjocklekarna 8, 12 och 20mm. Dekton är en sofistikerad blandning av råvaror som används för att tillverka glas, porslin av senaste generationen […]

Visa inlägg

Inredning med spännande lösningar

Våra kunder är ofta väldigt intresserade av inredning i alla dess former. En kreativ och spännande lösning är att blanda våra lackade köksluckor med infrästa grepp tillsammans med egentillverkade lådfronter i vitlackad OSB. Detta material, som annars används som byggskiva, ger en spännande struktur med ett snyggt mönster.

Visa inlägg

Vita garderobsdörrar

Visa inlägg

IKEA-anpassad lucka i valfri färg

Att pimpa IKEA-kök i vitt och grått är snyggt, men NCS-skalan innehåller ca 2000st olika kulörer. Vi gillar när våra kreativa kunder tar vårt koncept och gör något unikt. Gå gärna in på NCS färgsida för att hitta just din färgkombination.

Visa inlägg

BAU Arkitekter – Kontor

BAU Arkitekter valde luckor och bänkskivor från Pickyliving. Svarta ekluckor med grepp G9 med mässingsilägg, bänkskiva i Carrara Marmor samt Ek.

Visa inlägg

Grepp G11

Ljusgrått kök med grepp G11. Extra djup bänkskiva ger möjlighet att ha fläkten infälld i skivan.

Visa inlägg

Bänkskiva och luckor i samma färg

Sony Music – Kontor

Sony Music valde våra luckor och bänkskivor till sitt huvudkontor i Stockholm. Bänkskiva i Solid Color med lackade ekluckor i matchande färg 6500-N.

Visa inlägg

Ljusgrått kök

Vill man ha ett ljusgrått kök kan man göra som denna kund och välja färgen 3000-N, som är en neutral ljusgrå färg med grepp i mässing. Matchas bra med guld i både kran, ho och tapet.

Visa inlägg

Ramlucka P2

Pickyliving tillverkar ramluckor i olika utföranden. P1 – en stram ramlucka utan någon profil. P2 – med profil på insidan av ramen. P3 – profil med spegel.

Visa inlägg