Edit House Plus Shipping icon-misc-3

Blogg

Handtag kök

Så hittar du rätt handtag till köket

Istället för att renovera sitt kök från grunden bör man fundera på om man kan lyfta det man har med nya tillbehör och detaljer. Ett smart, kostnadseffektivt och snyggt sätt är att ändra sitt köks karaktär genom att byta ut de knoppar eller handtag som sitter på luckorna och lådfronterna. Beroende på vilken stil man är ute efter finns det flera saker att tänka på för att förändringen med nya handtag ska bli så lyckad som möjligt.

 

Byta koksluckor

Tips när du ska byta köksluckor

Att renovera ett helt kök kostar mycket pengar och tar oftas lång tid att genomföra. Börjar man riva är det svårt att sluta innan hela köksinredningen och vitvarorna är utslängda. Därför kan det vara bara att fundera över om det inte går att spara vissa delar.

 

Skräddarsytt kök

Skräddarsydda kök

Många har en dröm om att få göra om sitt kök efter sin egna stil. Tyvärr är det inte ovanligt att dessa drömmar förbli drömmar då det är svårt att kombinera sitt personliga uttryck med rummets förutsättningar till en rimlig kostnad.

Picky Livings koncept med specialanpassade luckor som passar till IKEAs stommar ger dig möjligheten att skapa ditt skräddarsydda kök till en rimlig kostnad.

 

Vask kök

Så hittar du rätt vask till köket

I och med att köket är en viktig plats i våra svenska hem är det allt fler som väljer att renovera sina kök. Förutom köksluckor, bänkskivor, vitvaror och blandare gäller det också att hitta en vask som passar till den övriga köksinredningen.

I denna guide tänkte vi därför dela med oss av våra bästa tips och råd om hur du hittar rätt vask till köket.

 

Tips när du ska byta kök eller köksluckor

Köket får idag en allt mer central plats i våra svenska hem då det har blivit den naturliga samlingsplatsen för familjen och vid bjudningar. Samtidigt har matlagning och hälsa blivit en allt större del av vår vardag, vilket gör att allt fler väljer att renovera sina kök.

I denna guide delar vi därför med oss av våra bästa tips när du ska byta kök eller köksluckor.

 

Att välja rätt bänkskiva

Vi på Picky Living vill med denna guide göra det enklare för dig att göra rätt val av bänkskiva som passar just dina behov när det gäller funktion, utseende och pris.