Edit House Plus Shipping icon-misc-3

IKEAs Beståmöbel På ett personligare sätt

Picky Living har ritat ett nytt koncept som passar IKEAs Bestå-serie. Med utvalda kulörer, luckor med metallnät och toppskivor i olika stenar, kan unika, spännande kombinationer skapas.

"Ben i rå, lättrad mässing ger möbeln ett stilfullt lyft"

Nyhet från Picky Living

I Picky Livings strävan att erbjuda inredning till hemmets alla rum har nu turen kommit till vardagsrummet och hallen. Med luckor i semitransparenta metallnät i olika kulörer skapas spännande kombinationer tillsammans med toppskivor i kalksten och marmor. 

"Vi ville skapa en intressantare förvaringsmöbel där innehållet blir en del av inredningen. Med vårt metallnät blir möbeln mer personlig då alla förvarar olika saker i sina skåp, men också mer funktionell då luckan t.ex släpper igenom signalen från fjärrkontrollen" säger Picky Livings VD Henrik Haij.

"Den infällda toppskivan ger ett mer genomarbetat & spännande uttryck"

Gör inredningen mer personlig

Luckorna kommer i 6st utvalda kulörer som går att kombinerat med 8st olika metallnät. Ett nät får en specialbehandling som tillsammans med vädrets hjälp får en naturlig, rostig look. Detaljer så som infällda toppskivor i sten och ben i lättrad, rå mässing gör dessa möbler unika där kunden kan göra sina egna, personliga val.

Vill man ha en mer klassisk stil på sin förvaring går det att beställa ramluckor utan metallnät. Picky Livings släta luckor med infrästa grepp i koppar, mässing eller mattsvart aluminium ger ett mer modernt uttryck.

Beståserien kommer inom kort att finnas i Picky Livings webbshop men går redan nu att beskåda på Slättarps Gård utanför Malmö samt på Karlbergsvägen 27 i Stockholm.

Vill du veta när Bestå går att beställa?

Skriv in din mailadress och klicka på ok.